Over ons

Op de website Uitvaartverzekeringregelen.nl wordt er informatie geboden over allerlei onderwerpen rondom uitvaarten, zoals de kosten en de verschillende soorten uitvaartverzekeringen. Het overzicht op onze website kan consumenten ondersteunen bij het op een rijtje zetten van de vele opties en aanbieders van deze uitvaartverzekeringen.

Consumenten besparen via ons geld

Ons doel is om consumenten zodanig te informeren dat er een weloverwogen keuze gemaakt kan worden en daarmee geld bespaard kan worden op de uitvaartverzekering. Dit kan jaarlijks vele honderden euro`s schelen. Het gaat er hierbij om dat iedereen via onze website een keuze maakt die bij hem of haar past. Het gaat er ons niet om dat er een bepaalde uitvaartverzekering wordt afgesloten. Hierin zijn wij onafhankelijk.

Onafhankelijke informatie

De informatie op deze website is met zorg door ons samengesteld. Alle artikelen zijn onafhankelijk geschreven en erop gericht om de kennis van onze bezoekers uit te breiden. Dit alles bieden wij aan in een gebruiksvriendelijke omgeving. Dankzij de website is deze informatie openbaar beschikbaar.

Hoe verdienen wij ons geld?

Ons verdienmodel is gebaseerd op een kleine vergoeding die we ontvangen voor elke afgesloten verzekering via onze website. Met deze vergoeding zorgen we er o.a. voor dat de site up-to-date blijft en dat de deze onderhouden blijft. Heeft u vragen over onze organisatie? Neem contact met ons op!